Tandlæge Frederiksberg

Din personlige tandlæge på Frederiksberg. Få en grundig tandbehandling hos en seriøs tandlæge på Frederiksberg. Erik Strange er din personlige tandlæge på Frederiksberg. Bestil tandbehandling i dag!

Er du nervøs eller usikker ved at gå til tandlægen?

Erik Strange, din tandlæge på Frederiksberg, er den bedste klinik for dig, der lider af tandlægeskræk i mere eller mindre grad. En tandbehandling hos vores tandlæge på Frederiksberg tager altid udgangspunkt i patientens ønsker. Al tandbehandling udføres i det tempo, du ønsker det. Erik Strange er den tandlæge på Frederiksberg, hvor du med garanti kan føle dig tryg og være sikker på at få en grundig og kompetent tandbehandling.

Den optimale tandbehandling hos din tandlæge på Frederiksberg

Vi varetager dine tænder! Når man går til tandlægen, skal man have en hurtig, effektiv tandbehandling, der helst skal holde så længe som muligt. Alle vores tandlæger er veluddannede og har flere års erfaring med tandbehandling. Vi tilbyder flere typer af både almindelige og kosmetiske tandbehandlinger.

Få både en almindelig og en kosmetisk tandbehandling hos din tandlæge på Frederiksberg

Vi er en tandlæge på Frederiksberg, der lægger et meget højt niveau med hensyn til tandbehandling. Vi tilbyder både en almindelig og kosmetisk tandbehandling. Du finder ikke en tandlæge på Frederiksberg, der har så stor ekspertise på begge områder, som vi har.

Akut tandbehandling hos din tandlæge på Frederiksberg

Der er selvfølgelig altid mulighed for akut tandbehandling hos Erik Strange. Du ringer blot på tlf. 38 34 67 86, og vi står parate til at yde tandbehandling med det samme. Gælder dog ikke kosmetisk tandbehandling.

Tag bilen eller det offentlige

Vi har gjort det nemt for vores kunder at finde deres tandlæge på Frederiksberg. Der er installeret en stor parkeringsplads ved klinikken, og bus 18 kører lige til døren. Vælg Erik Strange, hvis du vil have nem og hurtig adgang til tandbehandling.

Hos Erik Strange bestiller du tid til tandbehandling ved at udfylde en tidsbestillingsblanket online  eller ringe til os på tlf. 38 34 67 86.
Du er også altid velkommen til blot at ringe til os, hvis du har spørgsmål vedrørende tandbehandling eller bare gerne vil høre mere om din tandlæge på Frederiksberg.

ADRESSE

Borups Alle 7
2200 København N
Danmark
Telefon: 38 34 67 86

ÅBNINGSTIDER

  • Mandag: kl. 08:00 – 18:00

  • Tirsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Onsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Torsdag: kl. 08:00 – 16:00

  • Fredag: kl. 08:00 – 16:00

GLADE KUNDER

trust4.1

Tandlæge Strange har 5/5 stjerner baseret på 3 stemmer på Google+