Tandlæge København

Find den optimale tandpleje hos din pålidelige tandlæge i København. Vi er en velorganiseret tandlæge i København, som lover hurtig og grundig tandpleje.

Bestil tid til tandpleje hos Erik Strange allerede i dag og modtag snarligt grundig og omsorgsfuld tandpleje

Er du bange eller bare en smule nervøs for at gå til tandlægen?

Her hos din tandlæge i København yder vi den bedste service, og vores tandlæger fokuserer særlig meget på at yde omsorg og skabe dialog med patienterne. Al tandpleje udføres i det tempo, du ønsker det. Med vores tandpleje tager vi altid udgangspunkt i patientens ønsker. Erik Strange er den tandlæge i København, hvor du med garanti kan føle dig tryg og være sikker på at få en grundig, kvalificeret tandpleje.

Den optimale tandpleje hos din tandlæge i København

Vi er en tandlæge i København, der tager sig godt af dine tænder. Alle vores tandlæger er veluddannede og har flere års erfaring med tandpleje. Vi tilbyder flere former for tandpleje – både almindelig og kosmetisk tandpleje.

Din tandlæge i København med både almindelig og kosmetisk tandpleje

Vi er en tandlæge i København, der tilbyder en høj standard af tandpleje af forskellig art. Vi tilbyder både almindelig og kosmetisk tandpleje. Du finder ikke en anden tandlæge i København, der har så stor ekspertise på begge områder som os.

Tag bussen eller bilen til din tandlæge i København

Vi har gjort det nemt for vores kunder at finde deres tandlæge i København. Der er installeret en stor parkeringsplads ved klinikken og bus 18 kører lige til døren. Vælg Erik Strange, hvis du vil have nem og hurtig adgang til tandpleje.

Akut tandpleje hos din tandlæge i København

Der er selvfølgelig altid mulighed for akut tandpleje hos Erik Strange. Du ringer blot på tlf. 38 34 67 86 og vi står parate til at yde tandpleje med det samme. Gælder dog ikke kosmetisk tandpleje.

Hos Erik Strange bestiller du tid til tandpleje ved at udfylde en tidsbestillingsblanket online eller ringe til os på tlf. 38 34 67 86.

ADRESSE

Borups Alle 7
2200 København N
Danmark
Telefon: 38 34 67 86

ÅBNINGSTIDER

  • Mandag: kl. 08:00 – 18:00

  • Tirsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Onsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Torsdag: kl. 08:00 – 16:00

  • Fredag: kl. 08:00 – 16:00

GLADE KUNDER

trust4.1

Tandlæge Strange har 5/5 stjerner baseret på 3 stemmer på Google+