Tandlæge på Nørrebro

Leder du efter en pålidelig tandlægeklinik? Erik Strange er din tandlæge på Nørrebro! Du finder ikke en bedre tandlæge på Nørrebro!

På Erik Strange tandlægeklinik finder du den dygtigste tandlæge på Nørrebro. Vi er en tandlægeklinik, som tilbyder en håndfuld yderst kvalificerede og hjælpsomme medarbejdere. Et særligt fokusområde for vores tandlægeklinik er tryghed og omsorg. På vores tandlægeklinik gør vores medarbejdere deres ypperste for, at du skal føle dig godt tilpas, også hvis du lider af kronisk tandlægeskræk.

Find alle slags behandlinger hos din tandlæge på Nørrebro

På vores tandlægeklinik tilbyder vi alle almindelige tandlægebehandlinger. Vi er den tandlæge på Nørrebro, hvor vi med garanti kan udføre den behandling, du søger. Vores tandlægeklinik tilbyder følgende behandlingstyper:

  • Kroner
  • Tandblegning
  • Protesebehandling
  • Paradentosebehandling

Erik Strange – din tandlæge på Nørrebro – garanterer at alle behandlinger bliver udført hurtigt, grundigt og vigtigst af alt, smertefrit.

Din tandlæge på Nørrebro – både til regulære og akutte tilfælde!

Det har aldrig været nemmere at bestille tid hos din tandlæge på Nørrebro. På Erik Strange tandlægeklinik kan du bestille tid online. Vores tandlægeklinik vil kontakte dig i løbet af kort tid for at bekræfte din tidsbestilling, så du ikke behøver stå i kø.

På vores tandlægeklinik er vi altid parate til at hjælpe dig, hvis der opstår en akut situation. Har du brug for akut behandling, skal du blot ringe til os på tlf. 3834 6786, og vi vil være klar til at hjælpe dig med det samme.

Din tandlæge på Nørrebro kurerer din tandlægeskræk

Som et helt eksklusivt tilbud tilbyder vi på Erik Strange tandlægeklinik regulær behandling af patienter med tandlægeskræk.

Du er velkommen til at kontakte vores tandlægeklinik, hvis du har spørgsmål til, hvordan din tandlæge på Nørrebro kan hjælpe dig.

Erik Strange Tandlægeklinik er den tandlæge på Nørrebro, hvor du er garanteret den absolut bedste service. Vi lover dig en smertefri behandling og alle vores medarbejdere lægger særligt vægt på omsorg og dialog med patienterne.

Har du akut brug for tandlægehjælp? Ring til Erik Strange tandlægeklinik i dag på tlf. 3834 6786!

ADRESSE

Borups Alle 7
2200 København N
Danmark
Telefon: 38 34 67 86

ÅBNINGSTIDER

  • Mandag: kl. 08:00 – 18:00

  • Tirsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Onsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Torsdag: kl. 08:00 – 16:00

  • Fredag: kl. 08:00 – 16:00

GLADE KUNDER

trust4.1

Tandlæge Strange har 5/5 stjerner baseret på 3 stemmer på Google+