Anbefalinger

Læs hvad vores kunder siger om deres oplevelser hos Tandlæge Erik Strange her.

Min faste tandlæge

“Jeg var en af de tosser, der altid havde 117 undskyldninger for ikke at tage til tandlægen, men da jeg pludselig stod med en tandpine af en anden verden grundet en skæv visdomstand, valgte jeg at klage min nød hos denne klinik. En god, sjov oplevelse og halvanden time senere var min tand trukket ud – endda til en ganske god pris! Fra den dag af; min faste tandlæge.”
Skrevet: 21/07/2012

Altid utrolig venlige og hjælpsomme

“Dette er en klinik hvor personalet ved de har med mennesker at gøre, og det ikke bare er samlebånd. Altid utrolig venlige og hjælpsome. Jeg har virkelig ikke et eneste ondt ord at sige om kleniken. Det skulle da lige være at jeg syntes det for dårligt de ikke sender tyggegummi prøver hjem til en privat Alt godt her fra”
Skrevet: 02/09/2010

God rådgivning og dygtige medarbejdere

“Ca. 25 års tilknytning til Erik Stranges klinik, taler sit eget sprog.¨ Fin behandling, god rådgivning og dygtige medarbejdere”
Skrevet: 19/03/2010

Absolut tilfreds med service og behandlinger

“Jeg synes at klinikken bidrager til bedre livsvilkår, fordi tænder er så vigtigt i vores dagligdag. På klinikken oplever man professionelt og venligt personale som altid er parat til at hjælpe med tandproblemer. Jeg har været patient hos Erik Strange i 5 år og er absolut tilfreds med service og behandlinger. Næste gang du skal til tandlægen, så besøg klinikken på Borups Alle 7, 2200 Kbh.“
Skrevet: 03/03/2010

Kan på det varmeste anbefale Tandlæge Strange

“Jeg hedder Mogens Bj. Andersen, jeg er normalt ikke tilknyttet tandlægeklinikken Borups Allé nr. 7, Erik Strange. Jeg havde fået akutte tandsmerter i weekenden og min egen tandlæge var udenlands og der var ingen vikar. En kollega anbefalede Erik og hans klinik, jeg ringede og blev uden noget bedt om at komme med det samme, da jeg oplyste jeg havde tandsmerter og nu også en tandbyld eller en hævelse af kinden. Jeg blev på klinikken mødt af venlige og kyndige mennesker, jeg kan kun sige gode ting derom,.Jeg kan på det varmeste anbefale Tandlægerne ved klinikken på Borups Allé 7 København.”
Skrevet: 03/02/2010

Kvalitet og hygiejne er i højsædet

“En klinik hvor kvalitet og hygiejne er i højsædet. Priserne rimelige. Personale det bedste, dialog, venlighed, professionalisme absolut i højeste kvalitet. En klinik placeret i små men venlige lokaler. Kun hvis du leder efter guldvandhaner eller marmor skal du finde et andet behandlingssted. Et sted hvor dine tænder, dine ønsker og din personlighed er det primære.”
Skrevet: 27/01/2010

ADRESSE

Borups Alle 7
2200 København N
Danmark
Telefon: 38 34 67 86

ÅBNINGSTIDER

  • Mandag: kl. 08:00 – 18:00

  • Tirsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Onsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Torsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Fredag: kl. 08:00 – 18:00

GLADE KUNDER

trust4.1

Tandlæge Strange har 5/5 stjerner baseret på 3 stemmer på Google+

Læs om patientsikkerhed hos andlægeklinikken Erik Strange ApS her