Tandlæge København

Få den optimale tandpleje hos din pålidelige tandlæge i København. Vi er en velorganiseret tandlægeklinik i København, som lover hurtig og grundig tandpleje.

Bestil tid til tandpleje hos Erik Strange allerede i dag og modtag snarligt grundig og omsorgsfuld tandpleje

Er du nervøs for at gå til tandlægen?

Hos Tandlægerne Strange gør vi vores bedste for at yde den bedste service, og vores tandlæger fokuserer særlig meget på at yde omsorg og skabe god dialog med patienterne. Al tandpleje udføres i det tempo, du ønsker det. Vi ønsker at være en tandlæge, hvor du med garanti kan føle dig tryg og være sikker på at få en grundig, kvalificeret tandpleje. Har du tandlægeskræk, må du meget gerne fortælle os det, når du kontakter klinikken. På den måde kan vi sørge for at give dig ekstra tid til din tandbehandling, så vi kan udføre behandlingen i det tempo, du ønsker. Vi vil gøre vores bedste for, at du får en behagelig oplevelse i tandlægestolen. Vi har stor forståelse for de bekymringer mange patienter har med tandbehandlinger, og vi sørger altid for, at du hverken oplever ubehag eller smerte.

Den optimale tandpleje hos din tandlæge i København

Vores fornemmeste opgave som tandlæger er at sikre dine tænders sundhed. Vi arbejder hver dag for at give vores patienter skånsomme og effektive tandbehandlinger, og vi holder os løbende opdateret inden for vores fag. I vores tandlægeklinik i København kan du modtage alle gængse tandbehandlinger, og vi hjælper dig gerne med at bevare et sundt og flot smil.

Tandbehandling og kosmetisk tandpleje

I klinikken tilbyder vi en høj standard af tandpleje og behandlinger af forskellig art. Vi vil gerne hjælpe vores patienter uanset hvilket behov for tandbehandlinger de har og derfor kan du i klinikken modtage alt fra mindre behandlinger mod caries til mere dybdegående behandlinger mod paradentose, rodbehandlinger og fjernelse af visdomstænder.

Tag bussen eller bilen til vores tandklinik

Vores tandlægeklinik ligger på Nørrebro i København på adressen Borups Alle 7. Er du på udkig efter en ny tandlæge i København, er du altid meget velkommen at kontakte os. Vi tager gerne imod nye patienter. Klinikken er nem at komme til både i bil eller med offentligt transport. Bus 8A kører dig nemt til døren, og vi har en stor parkeringsplads lige ved klinikken.

Akut tandpleje i København

Har du behov for en akut tandlægetid, kan du altid kontakte vores klinik. Vi bestræber os på at finde en tid den samme dag, så vi hurtigt kan lindre dine smerter og give dig den rette behandling. Ring til os på 38 34 67 86, så sørger vi for at finde en tid til dig hurtigst muligt.

 

 

ADRESSE

Borups Alle 7
2200 København N
Danmark
Telefon: 38 34 67 86

ÅBNINGSTIDER

  • Mandag: kl. 08:00 – 18:00

  • Tirsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Onsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Torsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Fredag: kl. 08:00 – 18:00

GLADE KUNDER

trust4.1

Tandlæge Strange har 5/5 stjerner baseret på 3 stemmer på Google+

Læs om patientsikkerhed hos andlægeklinikken Erik Strange ApS her