Tandlæge ved søerne – Tandlægerne Erik Strange

Leder du efter en tandlæge ved søerne? Tandlægerne Erik Strange har tandlægeklinik få minutter fra søerne. Det tager eksempelvis kun 4 minutter at cykle fra Peblinge Sø til vores klinik på Borups Allé 7.

Vores erfarne hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter står klar til at tage imod dig allerede i dag, hvis du søger en tandlægeklinik nær søerne i København, som har fokus på din tandsundhed og dit velbefindende.

Tandlæge ved søerne til alle behov

Hos Tandlægerne Erik Strange er det vores mål at hjælpe dig med at holde dine tænder sunde hele livet. Vi prioriterer forebyggende undersøgelser højt – og du sikres dermed imod dyre og langvarige behandlinger i fremtiden.

Vores dygtige personale har dog kompetencer til at udføre alle former for tandlægebehandling, og du kan derfor roligt aflægge klinikken et besøg, hvis du søger en tandlæge nær søerne, som kan imødekomme alle dine behov for professionel tandbehandling.

Vi tilbyder blandt andet behandling af paradentose og tandkødsbetændelse, krone- og brobehandling, rodbehandling samt akut behandling i tilfælde af tandsmerter eller tandtraumer.

Vi vægter kvaliteten af vores arbejde højt, og vi er opmærksomme på at opretholde et højt kompetenceniveau hos personalet. Vi er medlem af Tandlægeforeningen, og du er dermed sikret en tandbehandling, der lever op til alle standarder, når du vælger os som din foretrukne tandlæge tæt på søerne.

Vi tilbyder enhver form for behandling!

Vores mangeårige erfaring gør, at vi kan løse ethvert tandproblem. Om det er en almindelig tandbehandling, tandblegning eller rodbehandling, står vores hold af erfarne tandlæger klar til at hjælpe dig.

Herunder får du et overblik over de behandlinger vi kan tilbyde dig. Er du i tvivl om, hvad der er galt? Så ring straks til os og lad vores tandlæge undersøge dine tænder – sammen finder vi en løsning.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Almindelig rutinebehandling: Her kigger tandlægen på dine tænder og giver dig gode råd til, hvordan du kan holde dine tænder sunde.
  • Har du meget ondt i tanden? Så kan det være, at det er nødvendigt med en rodbehandling. Vores dygtige tandlæger, er specialister i smertefri behandling.
  • Tandblegning: Få et naturligt hvidt smil.

Vi tilbyder naturligvis langt flere behandlinger end ovenstående, dette er blot et lille udpluk.

Tandlæge nær søerne med forståelse for tandlægeskræk

Fælles for alle behandlinger er, at de udføres med respekt for dine behov. Vi tilstræber desuden at behandle omsorgsfuldt og smertefrit. I klinikken har vi ligeledes stort fokus på tandlægeskræk, og vi gør derfor meget ud af at vise hensyn til nervøse patienter.

Vi er af den opfattelse, at de bedste resultater opnås i tæt samarbejde med den enkelte patient, og vi gør derfor meget ud af at skabe gode relationer. Vi har naturligvis også plads til dig, hvis du ønsker at være patient hos en omsorgsfuld tandlæge tæt på søerne.

Vi er mindre end 5 minutter væk fra søerne!

Som kortet viser herunder, er vores klinik blot et stenkast fra søerne. Er du på cykel, så tager det omkring 4 minutter at cykle fra søerne til klinikken.

Er du i stedet på gåben? Jamen, så tager det stadig kun små 15 minutter.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden, eller ring på 38 34 67 86, hvis du ønsker at bestille tid hos en professionel og behagelig tandlæge et stenkast fra Søerne.


Vis stort kort

Akut brug for tandlæge nær søerne?

Oplever du akut smerte i tænder, tandkød eller mund, så kontakt os straks på: 38 34 67 86‎!
Er det ikke akut? Så er du velkommen til, at ringe til os alligevel eller du kan klikke her for at kontakte os.

-Vi glæder os til at tage imod dig

ADRESSE

Borups Alle 7
2200 København N
Danmark
Telefon: 38 34 67 86

ÅBNINGSTIDER

  • Mandag: kl. 08:00 – 18:00

  • Tirsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Onsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Torsdag: kl. 08:00 – 18:00

  • Fredag: kl. 08:00 – 18:00

GLADE KUNDER

trust4.1

Tandlæge Strange har 5/5 stjerner baseret på 3 stemmer på Google+

Læs om patientsikkerhed hos andlægeklinikken Erik Strange ApS her